Over ons

Michael van den Berg, eigenaar van Bekey International en Rhinofloors heeft ruim 25 jaar ervaring met hout.  Na 1 jaar studie in Amerika (’89-’90) is hij gaan werken bij zijn vader in de houthandel. De handel bestond toen met name uit in-en verkoop van ruw hout voor de meubel, interieur en parket industrie in Nederland en buitenland. Vanaf 1995 nam Michiel de export naar Europa en Midden Oosten voor zijn rekening. In 2003 begon hij met de productie van toplagen voor de vloeren industrie. In 2005 met de verkoop van massieve vloerdelen in Nederland en Buitenland.
 
Inmiddels is Rhinofloors een begrip. Rhinofloors levert diverse soorten vloeren, zoals 6mm Tapis, Massieve vloerdelen en Duoplanken. Rhinofloors onderscheidt zich met name door de diversiteit van vloeren, die in diverse maten en houtsoorten te verkrijgen zijn.
 
De vraag naar de traditionele Visgraat en Hongaarse punt komt weer helemaal terug, Rhinofloors levert visgraat tot 220mm breed. De vloeren hebben een toplaag van 3, 4 of 6mm en worden verlijmd op plywood.  De vloeren zijn in diverse dikten en breedten te verkrijgen. Op aanvraag kunnen we enkele houtsoorten tot 450mm breed leveren.
 
Rhinofloors levert praktisch alle houtsoorten, zoals Noten, Kersen, Eiken, Wenge, Iroko, Jatoba, Mahonie, Afzelia, Merbau, Teak, Zebrano, Padouk, Rio Palisander en nog vele andere soorten.

Rhinofloors forest Brasil