Visgraatvloer in Amsterdam

Visgraat Rhinofloors

De traditionele visgraat zijn te verkrijgen in diverse maten. In zowel 6 mm tapis als een 2-laags multiplank.

Voor de mooiste visgraatvloer van de omgeving van Amsterdam en Hilversum, kunt u terecht bij Rhinofloors in Eemnes. Wij bieden u traditionele vloeren in de vorm van visgraat en deze zijn verkrijgbaar in diverse maten. Bij ons kunt u terecht voor visgraatvloeren in zowel 6 mm Tapis als een tweelaags multiplank.

Een visgraatvloer voor elke ruimte in Amsterdam

Een visgraatvloer past in elke ruimte in uw woning in Amsterdam, Hilversum en omstreken. We helpen u graag bij het vinden van uw droomvloer. De traditionele visgraat heeft zijn naam te danken aan de manier waarop de vloer wordt gelegd. Het zijn vaak relatief korte plankjes, die schuin en haaks op elkaar worden gelegd. Hierdoor ontstaat er een trapsgewijs patroon. Dit patroon doet denken aan de traditionele visgraat. Vroeger was de traditionele visgraatvloer enkel te vinden in luxe huizen. Tegenwoordig staat de visgraatvloer mooi in elke woning in bijvoorbeeld Amsterdam, Hilversum en omstreken. De visgraat wordt vaak vergeleken met de Hongaarse punt.


Creëer een moderne of klassieke uitstraling

Een traditionele visgraat kan zowel een moderne als een klassieke uitstraling creëren. Om deze reden kunt u met een visgraatvloer nooit de mist in gaan, wanneer u uw huis in Amsterdam, Hilversum of omstreken gaat verbouwen. De traditionele visgraat is een legpatroon die zeker opvalt. Wilt u een meer gedetailleerde look creëren voor bij de tafels en stoelen? Speciaal hiervoor is er de mogelijkheid om groeven tussen de planken te laten veilen. Mocht u dit niet willen, dan is een volledige vlakke vloer uiteraard ook een optie.

Geïnteresseerd in een visgraatvloer? Maak uw afspraak en kom langs!

Bent u geïnteresseerd in een visgraatvloer en woont u in de omgeving van Eemnes, zoals in Amsterdam of Hilversum? Dan gaan we graag met u aan de slag. Maak een afspraak, kom langs en bekijk al onze prachtige vloeren. Of heeft u vragen over een van onze andere vloeren, zoals de parketvloeren? Hiervoor zijn we telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0356018595. Daarnaast is het ook mogelijk om online het contactformulier in te vullen. Wanneer we uw aanvraag hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wacht niet langer en kom vandaag nog langs bij ons bedrijf!