Houten vloer in Hongaarse punt

Bent u op zoek naar een houten vloer met een Hongaarse punt? Deze, en nog vele andere vloeren, kunt u terugvinden in ons assortiment. Ontdek onze vloeren met een prachtig design en in de meest moderne uitstraling. Met deze houten vloeren maakt u elk interieur stijlvol. Daarna zorgen onze vloeren ook voor een sfeervolle uitstraling. Bij het leggen van een houten vloer zijn er verschillende legmogelijkheden, waaronder de Hongaarse punt. Rhinofloors is partner van diverse vloerengroothandels, interieurontwerpers en (binnenhuis)architecten.

Uw houten vloer in een Hongaarse punt

Bij Rhinofloors in Eemnes, in de buurt van Amsterdam en Hilversum, kunt u terecht voor de mooiste vloeren in een Hongaarse punt. Vaak wordt deze legmethode verward met de populaire visgraatmethode. Echter zit er toch een verschil in beide patronen. De houten vloeren van eiken kunt u op verschillende manieren laten plaatsen in de omgeving van Amsterdam en Hilversum. De legmethode van de houten vloer, in de vorm van de Hongaarse punt, is een minder bekend patroon, maar daardoor niet minder stijlvol. Bent u benieuwd naar meer? Bekijkt u hiervoor eens onze projecten.

Verschil tussen de Hongaarse punt en de visgraat

Bij het legpatroon van de houten eiken vloer in de Hongaarse punt, creëert u een speelse, maar stijlvolle uitstraling in uw woning in de omgeving van Amsterdam en Hilversum. Het verschil tussen de Hongaarse punt en het visgraatpatroon zit hem in de groeving en de belijning. Bij een visgraatpatroon is het zo dat de groeven trapsgewijs worden gelegd. Laat u de houten eiken vloer in Hongaarse punt leggen in uw woning in Amsterdam of Hilversum? Dan liggen de bovenste stukken van de plank tegen elkaar aan. Bij het legpatroon van de Hongaarse punt worden de planken onder een hoek van 45 of 60 graden geplaatst. Hierdoor ontstaat er een soort punt. Deze punt wordt ook wel de sergeantstreep genoemd.  

Neem direct contact met ons op

Bent u werkzaam als architect of heeft u een groothandel in de buurt van Amsterdam en bent u geïnteresseerd in het aanbieden van een eiken vloer in de vorm van een Hongaarse punt? Dan vertellen we u graag over de mogelijkheden. Geef een woning in Amsterdam en omstreken een stijlvolle uitstraling met een moderne vloer in de vorm van de Hongaarse punt. Heeft u vragen over een van onze producten, zoals bijvoorbeeld Versailles vloeren? Hiervoor neemt u het best contact op met onze professionals in Eemnes. Vul hiervoor het contactformulier in of neem contact op door te bellen naar 0356018595.