Rubio Monocoat behandeling

Met behulp van een Rubio Monocoat behandeling blijft uw houten vloer mooi. Een houten vloer in huis zorgt voor een warme en huiselijke sfeer, maar toch wordt het niet zo snel gekozen. Dit komt doordat mensen over het algemeen bang zijn dat hun houten vloer snel beschadigd, of dat het niet goed te onderhouden is. Met de juiste producten voorkomt u deze beschadigingen en geniet u extra lang van uw mooie, houten vloer. Rhinofloors uit Eemnes is leverancier van hoogwaardige houten vloeren en onderhoudsproducten aan groothandels, huisinrichters en (binnenhuis)architecten.

Uw vloer onderhouden met een Rubio Monocoat behandeling

Om uw houten vloer extra goed te onderhouden, maakt u gebruik van een Rubio Monocoat behandeling. Deze behandeling maakt uw vloer goed schoon, wat essentieel is voor uw houten vloer. De manier waarop u uw houten vloer onderhoudt is bovendien ook erg belangrijk. Rubio Monocoat is eenvoudig te gebruiken en geeft maximaal resultaat. Het voedt het hout, geeft de vloer een vollere look en verhoogt de vloeistofresistentie. Heeft u een verouderde vloer met duidelijke slijtageplekken? Ook dan heeft Rubio Monocoat de juiste producten in huis voor een optimale behandeling.

Uw vloer in de beste staat behouden

Een Rubio Monocoat behandeling kan bestaan uit meerdere onderdelen. Zo zijn er speciale producten gemaakt om uw vloer in de beste staat te behouden. Deze producten bestaan onder andere uit:

  • Rubio Monocoat Cleaner
  • Rubio Monocoat Woodfiller Quick
  • Rubio Monocoat Fumed
  • Rubio Monocoat Smoked
  • Rubio Monocoat Precolor Easy

Al deze Rubio Monocoat producten zorgen een voor een voor de beste behandeling van uw houten vloer. De moderne en huiselijke uitstraling blijft en u kunt er extra lang van genieten.

Bel ons of kom langs bij vragen

Heeft u vragen over een Rubio Monocoat behandeling of bent u benieuwd naar onze andere diensten en producten, zoals eiken visgraatvloeren? Hiervoor neemt u makkelijk contact op met onze professionals in Eemnes door te bellen naar 0356018595 of door het contactformulier in te vullen. Komt u liever op bezoek bij onze showroom? Maak dan snel uw afspraak.