Eiken Versailles vloeren

De eiken Versailles vloeren van Alma worden in Nederland vertegenwoordigd door Rhinofloors in Eemnes, in de omgeving van Amsterdam. Met deze Versailles vloeren krijgt elke ruimte een koninklijke sfeer. Het patroon van deze vloer is afkomstig uit de Middeleeuwen. Het is gebaseerd op de patroonvloer uit het paleis van Versailles. Het patroon bestaat uit houten tegels met een diagonaal vlechtwerk.

Eiken Versailles vloeren voor een tijdloos karakter

De eiken Versailles vloeren hebben een tijdloos karakter. De vloer geeft een chique uitstraling die een ware blikvanger is bij binnenkomst. De vloer past zowel bij een strak interieur als bij een klassiek interieur. Daarnaast kan er gekozen worden voor een rustiekere of juist een wat rustigere variant. De rustieke variant kan gecreƫerd worden met eiken Versailles vloeren met knoesten. Als uw klant of opdrachtgever van een eiken vloer houdt, dan zijn de verouderde eiken vloeren wellicht ook een goede keuze.


Een volledig handgemaakte vloer

De eiken Versailles vloeren worden gemaakt van verschillende stukjes hout. Daarbovenop zit vaak een toplaag van eikenhout. De vloer is volledig handgemaakt, wat deze vloer extra bijzonder maakt. Het is een tijdloze vloer die binnen elk interieur past, bijvoorbeeld in combinatie met prachtige wandpanelen. Bij zo een bijzondere vloer als deze is het natuurlijk zonde wanneer deze snel beschadigt. Daarom is het noodzakelijk de vloer goed te onderhouden. Dit kunt u doen met verschillende behandelingen voor eiken vloeren.

Stel uw vragen direct

Zoekt u als binnenhuisarchitect of groothandel naar een bijzondere eyecatcher of heeft u altijd al gedroomd van eiken Versailles vloeren? Ontdek dan snel ons brede aanbod of bezoek onze showroom in Eemnes. Maak hiervoor snel uw afspraak door te bellen naar 0356018595 of door het contactformulier in te vullen. Wanneer we uw aanvraag hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen.