Noten vloeren

Voor de mooiste noten vloeren moet u bij Rhinofloors in Eemnes, in de buurt van Amsterdam, zijn. Wij bieden u een ruim assortiment aan verschillende vloeren. Gaat u binnenkort verhuizen of bent u misschien gewoon toe aan een nieuwe vloer? In alle gevallen staan we u graag bij tijdens het vinden van uw droomvloer. Ontdek de warme sferen en de stijlvolle creaties.

Noten vloeren voor een warme uitstraling

De meeste noten vloeren komen in een bruine chocoladekleur. Het is een gelijkmatige vloer, van een hoge kwaliteit. Wanneer u besluit om voor een noten vloer te gaan, dan zorgt u voor een warme uitstraling en een huiselijke sfeer in huis. Het voordeel van deze vloeren, is dat ze met alle soorten meubels te combineren zijn. Zo kunt u voor zowel een strakke, als een klassieke uitstraling gaan, net als bij de Versailles vloeren.

Diversiteit van vloeren
Afwijkingen op aanvraag
Traditionele bewerking
Alma Design Versailles

Bepaal zelf de kleur van uw vloer

Met behulp van olie en lak kan de kleur van noten vloeren bepaald worden. Wanneer de vloer in de olie wordt gezet zal de vloer donkerder opkleuren. De vloer zal hierdoor warmer en dieper worden. Wordt de vloer in de lak gezet? Dan kleurt deze juist weer lichter op. In beide gevallen kunt u zo de uitstraling creƫren die u zelf in gedachten had. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijkt u hiervoor eens onze projecten.

Ontdek al onze vloeren. Maak snel uw afspraak!

Bent u benieuwd naar deze vloer? Maak dan snel uw afspraak en kom het bij ons in de winkel bekijken. We vertellen u graag meer over de vloeren uit ons assortiment, zoals de visgraatvloeren. Heeft u vragen of wenst u graag meer informatie? Hiervoor neemt u contact met ons bedrijf op door online het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0356018595.