Noten vloeren

Voor de mooiste noten vloeren moet u bij Rhinofloors in Eemnes, in de buurt van Amsterdam, zijn. Wij bieden onze partners, zoals groothandels en interieurdesigners, een ruim assortiment aan verschillende vloeren. Gaat uw klant of opdrachtgever binnenkort verhuizen of is hij of zij misschien gewoon toe aan een nieuwe vloer? In alle gevallen staan we u graag bij tijdens het vinden van een droomvloer. Ontdek de warme sferen van noten vloeren en de stijlvolle creaties uit onze volledige collectie.

Noten vloeren voor een warme, rijke uitstraling

De meeste noten vloeren komen in een bruine chocoladekleur. Het is een gelijkmatige vloer, van een hoge kwaliteit. Wanneer u besluit om voor een noten vloer te gaan, dan zorgt u voor een warme uitstraling en een huiselijke sfeer in huis. Het voordeel van deze vloeren, is dat ze met alle soorten meubels te combineren zijn. Zo kunt u voor zowel een strakke, als een klassieke uitstraling gaan, net als bij de Versailles vloeren. Met behulp van olie en lak kan de kleur van noten vloeren bepaald worden. Wanneer de vloer in de olie wordt gezet, zal de vloer donkerder kleuren. De vloer zal hierdoor warmer en dieper worden. Wordt de vloer in de lak gezet? Dan kleurt deze juist weer lichter. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijkt u hiervoor eens onze projecten.

Diversiteit van vloeren
Afwijkingen op aanvraag
Traditionele bewerking
Alma Design Versailles

Ontdek al onze vloeren

Bent u benieuwd naar deze vloer? Maak dan snel uw afspraak en kom het bij ons in de winkel in Eemnes bekijken. We vertellen u graag meer over de vloeren uit ons assortiment, zoals de visgraatvloeren. Heeft u vragen of wenst u graag meer informatie? Hiervoor neemt u contact op met ons bedrijf door online het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0356018595.