Parketvloer in Hilversum

Bent u als architect, interieurontwerper of groothandel op zoek naar een hoogwaardige parketvloer voor uw klant in regio Hilversum? Dan helpt Rhinofloors in Eemnes u hier graag bij. Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment aan diverse vloeren. Wanneer u kiest voor een parketvloer, profiteert van een ruime keuze uit verschillende soorten hout. Het is natuurlijk belangrijk dat de vloer aan een aantal eisen voldoet; zo mag de vloer niet splinteren, de vloer mag niet krimpen en de vloer mag niet uitzetten.

Diversiteit van vloeren
Afwijkingen op aanvraag
Traditionele bewerking
Alma Design Versailles

Parketvloer voor uw woning in Hilversum

Wanneer u voor een inrichting of verbouwing in regio Hilversum voor een parketvloer kiest, is het verstandig om vooraf te bespreken of vloerverwarming mogelijk is. Vaak is het mogelijk om een vloerverwarming te plaatsen, maar dit geldt niet voor elke situatie. Laat u daarom goed inlichten over een parketvloer voordat u begint aan de verbouwing van een woning of kantoorpand in bijvoorbeeld Hilversum. Een parketvloer kunt u laten leggen in diverse legmethodes, waaronder de klassieke Hongaarse punt. Het is natuurlijk ook mogelijk om de parketvloer te laten leggen als een sfeervolle visgraatvloer. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Zoekt u een partner voor het leggen van diverse houten vloeren of bijvoorbeeld een parketvloer in regio Hilversum? Maak uw afspraak en kom eens langs in onze winkel in Eemnes! We vertellen u graag meer over onze parketvloeren en andere vloeren. De kwaliteit van de parketvloer behoudt u middels de juiste behandeling. Heeft u vragen over een van onze vloeren? Neem contact op met ons bedrijf door te bellen naar 0356018595 of vul het contactformulier in.