Eiken vloerdelen in Amsterdam

Wilt u als vloerengroothandel, interieurwinkel of binnenhuisarchitect in de omgeving van Amsterdam eiken vloerdelen bestellen? Dan helpt Rhinofloors in Eemnes u graag bij het uitzoeken van uw gewenste vloerdelen. Met ons als uw partner, creëert u voor uw klanten een warme en huiselijke sfeer. De eiken vloerdelen kunnen direct worden aangebracht op de houten balklagen, waardoor uw klanten snel kunnen genieten van een stijlvolle omgeving.

Eiken vloerdelen van de omgeving van Amsterdam tegen allergieën

Wanneer u op zoek bent naar eiken vloerdelen in regio Hilversum en Amsterdam, gaan we graag samen met u op zoek naar uw vloerdelen naar keuze. Eiken vloerdelen bieden vele voordelen voor mensen met verschillende allergieën. Omdat u gebruikmaakt van een natuurlijk product, helpt deze vloer met het bestrijden hiervan. Zo helpen eiken vloerdelen goed voor mensen die last hebben van stofmijt in hun woning in Amsterdam of Hilversum. Dit komt doordat stof minder goed blijft zitten op een houten vloer dan bijvoorbeeld op tapijt.

Diversiteit van vloeren
Afwijkingen op aanvraag
Traditionele bewerking
Alma Design Versailles

Geef uw woning een warme uitstraling

Het natuurlijke materiaal van de eiken vloerdelen geven uw woning in Amsterdam, Hilversum of verder, een warme uitstraling. Helemaal als u ze combineert met bijvoorbeeld mooie wandpanelen. De vloerdelen zijn makkelijk in onderhoud en ook nog eens erg duurzaam. Vaak worden houten vloerdelen gemaakt in verschillende varianten. Deze bestaan onder andere uit:

  • Rustieke vloer
  • Geschuurde vloer
  • Geborstelde vloer
  • Verouderde vloer
  • Noestvrije vloer

Naast losse vloerdelen kunt u ook kiezen voor een eiken visgraatvloer.

Bestel uw vloerdelen

Bent u werkzaam als architect of als interieurontwerper in de buurt van Amsterdam of Hilversum en heeft u uw oog laten vallen op eiken vloerdelen uit onze collectie of wellicht een parketvloer? Dan kunt u bij ons terecht voor alle informatie. Neem contact op met ons bedrijf in Eemnes door te bellen naar 0356018595. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om antwoord te geven op al uw vragen over onze designvloeren.