Houten vloer kopen in Amsterdam

Bent u werkzaam als groothandel, interieurwinkel of architect en wilt u een mooie collectie aanbieden voor uw klanten die een houten vloer willen kopen in regio Amsterdam of Hilversum? Kies voor de duurzame, authentieke vloeren van Rhinofloors. Over het algemeen gaat een goede houten vloer tot wel veertig jaar lang mee. Om deze reden is het kopen van een houten vloer voor uw klanten in regio Hilversum tot Amsterdam een goede investering.

Een mooie houten vloer kopen voor uw woning in Amsterdam

Gaat u een houten vloer kopen voor de woning of wellicht het kantoor van uw opdrachtgevers in de buurt van Amsterdam en Hilversum? Rhinofloors in Eemnes is dan dé perfecte partner. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste houten vloeren. Vaak worden houten vloeren verward met diverse parketvloeren. Deze vloeren lijken dan ook erg op elkaar. Echter zit er een duidelijk verschil in. Het grootste verschil is dat een parketvloer niet massief is. Parket bestaat eigenlijk meer uit een toplaag van massief hout. Wanneer uw klant of opdrachtgever in Amsterdam, Hilversum of nabije omgeving besluit een houten vloer te kopen, dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Met de juiste behandeling kan een houten vloer een leven lang meegaan. Speciaal hiervoor kunt u gebruikmaken van de Rubio Monocoat behandeling.

Diversiteit van vloeren
Afwijkingen op aanvraag
Traditionele bewerking
Alma Design Versailles

Neem bij vragen contact met ons op

Bent u werkzaam als verkoper van vloeren of bijvoorbeeld als interieurdesigner in de buurt van Amsterdam en Hilversum en wilt u een houten vloer uit onze collectie kopen? Bekijk ons gehele aanbod en maak uw keuze. Wilt u liever bij ons langskomen in Eemnes voor persoonlijk advies? Dat kan! Maak hiervoor dan snel uw afspraak en wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom. Heeft u vragen over een van onze andere vloeren of andere producten, zoals onze terrasdelen? Hiervoor kunt u het contactformulier invullen of bellen naar 0356018595.