Verouderde eiken vloeren

Met verouderde eiken vloeren haalt u een ware blikvanger in huis. Deze vloeren zijn daarom ook razend populair onder onze partners. De verouderde eiken vloeren kunnen als een multiplank of als een duoplank geleverd worden. Bovenop de vloer wordt een toplaag van eiken aangebracht. De verouderde uitstraling ziet u aan de structuur van het hout, de nerftekeningen en zichtbare noesten. Vrijwel alle soorten zijn goed te combineren met zowel een strak interieur als een klassiek interieur.

Verouderde eiken vloeren voor een huiselijke sfeer

Voor de mooiste eiken vloeren met een verouderd effect kunt u terecht bij Rhinofloors in Eemnes, in de buurt van Amsterdam. Met deze vloeren haalt u een vloer in huis van topkwaliteit. De eiken vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende formaten. De eiken vloeren zijn te combineren met verschillende kleuren olie. De prachtige originele kleur blijft dan natuurlijk wel altijd zichtbaar. Door het verouderde effect vallen krasjes, putjes en andere beschadigingen nauwelijks nog op. Daarnaast is het onderhoud van verouderde eiken vloeren ook veel minder werk dan bijvoorbeeld bij een houten vloer.

Diversiteit van vloeren
Afwijkingen op aanvraag
Traditionele bewerking
Alma Design Versailles

Bel ons indien u vragen heeft over onze vloeren

Een verouderde eiken vloer gaat ook mooi samen met bijvoorbeeld leuke terrasdelen die buiten staan. In combinatie met de juiste kleuren en materialen creƫert u een warme en huiselijke sfeer. Heeft u als groothandel of architect vragen over onze vloeren of wilt u meer informatie over het type onderhoud met producten van Rubio Monocoat dat deze vloer vergt? Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons bedrijf in Eemnes. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0356018595.