Eiken tapis visgraat

Een eiken tapis visgraat is een traditionele vloer die steeds vaker gekozen wordt. Dit begrijpen wij bij Rhinofloors in Eemnes, nabij Amsterdam, maar al te goed. De prachtige oud eiken tapis visgraat geeft een woning in Hilversum en omgeving een tijdloze uitstraling. De vloer is gemaakt van tapis eiken plankjes die allemaal uit 100% eikenhout bestaan. Rhinofloors is partner van diverse groothandels, binnenhuisarchitecten en interieurdesigners.

Eiken tapis met visgraat voor een stijlvolle uitstraling voor uw klant in regio Hilversum

De verschillende bewerkingsmogelijkheden van de oud eiken tapis visgraat bij ons in Eemnes, nabij Hilversum en Amsterdam, zorgen altijd voor een unieke uitstraling. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om de oud eiken tapis visgraat te laten verouderen of te roken, voordat het wordt gelegd in uw woning in Hilversum of omstreken. Wanneer de vloer wordt verouderd, of gerookt, wordt het hout extra bewerkt. Hiermee creëert u een extra warme sfeer in huis. Is een eiken vloer wel iets voor uw klant of opdrachtgever, maar is hij of zij niet weg van het visgraatpatroon of een Hongaarse punt? Dan zijn de verouderde eiken vloeren wellicht een goede keuze.

Diversiteit van vloeren
Afwijkingen op aanvraag
Traditionele bewerking
Alma Design Versailles

Inmeten van de woning

De oud eiken tapis visgraat wordt pas geïnstalleerd door ons team uit regio Hilversum op het moment dat de leggers de ruimte hebben gecontroleerd. Het is namelijk belangrijk om eerst een aantal punten te controleren. Dit wordt ook wel inmeten genoemd. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken welke ondervloer nodig is, hoe de ruimte in elkaar steekt en wat de maten zijn. Wanneer dit is geregeld, kan de vloer gelegd worden en kunnen bijvoorbeeld de tafels en stoelen geplaatst worden.

Neem contact met ons op bij interesse in een samenwerking

Heeft u interesse in een oud eiken tapis visgraat en zoekt u een partner in regio Hilversum? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom voor het bekijken van onze vloeren. Hiervoor maakt u een afspraak door te bellen naar 0356018595 of door het contactformulier in te vullen. Heeft u vragen over een van onze andere vloeren, zoals de noten vloeren? Ook hiervoor mag u uiteraard contact met ons opnemen.